Tufft läge i elitserienOlofström har hamnat i ett tufft läge för att klara sig kvar i elitserien. Det är nu fem poäng och sämre slag fram till Sjöviken som är närmast före.

 

 

Resultat

 

 

Det började bra i första matchen mot hemmalaget Tyresö kunde vända underläge -12 till seger med 5 slag. Lördagen fortsatte inte lika bra tre klara förluster mot Uppsala, Kungälv och Tantogården.

 

 

Söndagen startade med en tät match mot Skoghall men tyvärr förlust med ett slag.  Därefter en klar förlust mot Örebro. Sista matchen var mot Sjöviken och en seger skulle ge chans att haka på i tabellen. Det blev en jämn match som tyvärr slutade med förlust med 4 slag, trots Jonathan Rydbergs 24 serie.

 

 

Serien toppas av Uppsala på 25 p. före Örebro och Skoghall 20. Olofström har 4 poäng.

 

 

Olofströms lag: Johan Rydberg, Jonathan Rydberg, Tom Karlsson Forsberg, Simon Junker, Lasse Rasmussen, Marus Carlsson och Toni Nilsson.

 

Jämnt snitt Johan 30,9, Tom 31,0, Simon 31,4.

 

 

Kalmar EB 2023
Raimo Hagelberg, Fredrik Tagesson, Lars Rydberg, Michael Karlsson, Per Tagesson

Vårt andra lag spelade i Kalmar på EB. Det är fyra lag i serien så man spelar med dubbelmöten. Olofström vann de båda matcherna mot Ringen men Kalmar och Sjöviken blev för svåra. Kalmar leder div. 3 Södra A före Sjöviken och Olofström.

 

Fredrik Tagesson bäst i laget med 26,8 i snitt.

 

 

Resultat

 

 

Dela Facebook