Tuff start i elitserien

Elitserielaget Kungälv

Laget i Kungälv: Simon Junker, Fredrik Tagesson, Johan Rydberg, Michael Karlsson, Jonathan Rydberg, Tom Karlsson Forsberg, Lasse Rasmussen

Det blev en tuff start på elitserien på Kungälvs MOS banor. Slag mässigt var man med i alla matcherna men utdelningen i poäng blev endast en seger och 2 poäng. Det blev otroligt låga resultat på Kungälvs banor. På alla varven fanns ingen siffra över tre.

 

Det blev förlust i de sex första matcherna med mellan ett och sju slag. I sista matchen mot hemmalaget Kungälv kom en efterlängtad seger. Skoghall leder på 12 p. före Uppsala 11 p. Olofström har 2 p och närmast före är Sjöviken och Tantogården med 4 p.

 

Olofströms lagresultat låg mellan 116 och 128. Spelarna var otroligt jämna med snitt mellan 23,6 och 24,5. Johan Rydberg var nära ett dröm varv som slutade på 19 (tangerat världsrekord). 

 

Resultat


 

 

Laget i Olofström
Marcus Carlsson, Toni Nilsson, Per Tagesson, Raimo Hagelberg, Lars Rydberg, Per-Olof Olsson

Klubben har i år två lag i seriespel. Vårt andralag spelar i div. 3 Södra A och första omgången på hemmaplan. Då det endast är 4 lag så kör man dubbelmöten i serien.

 

 

Olofström förlorade båda matcherna på lördagen men på söndagen blev det full pott. Kalmar leder serien på 10 p före Olofström på 8 p.

Toni Nilsson var klart bäst och toppar den raka listan med 36,5 i snitt.

 

Resultat